A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Сєвєродонецької міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області

Новини

Зі святом 1 вересня!

Щиро вітаємо з Днем знань та початком нового навчального року! Бажаємо міцного здоров'я, добробуту та благополуччя усім учасникам освітнього процесу! Учням бажаємо успіхів у навчанні, бадьорості, чудових результатів, справжніх друзів і цікавих подій! Педагогам дякуємо за працю і терпіння, підтримку і оптимізм, професіоналізм і самовідданість.  Нехай кожен день буде яскравим, незабутнім, плідним і наповниться тільки позитивними результатами, новим досвідом і відмінним настроєм! Зі святом!

08:16 01.09.2021

Відбувся серпневий освітній форум «Україна 30: освіта Сєвєродонецької міської територіальної громади в умовах децентралізації»

30 серпня 2021 року в актовій залі Сєвєродонецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 14 Сєвєродонецької міської ради Луганської області відбувся серпневий освітній форум «Україна 30: освіта Сєвєродонецької міської територіальної громади в умовах децентралізації».

16:27 30.08.2021

У Сєвєродонецьку відкрили меморіальну дошку Сергію Левченку

29 серпня в День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України у Сєвєродонецькій школі №10 відкрили меморіальну дошку колишньому учню навчального закладу, солдату 53-ї окремої механізованої бригади Сергію Левченку.

16:21 30.08.2021

Театральний клуб «Ми разом» - лауреат міжнародних конкурсів

Днями театральний клуб для дітей та молоді з особливими потребами «Ми разом» Сєвєродонецького міського Центру дитячої та юнацької творчості отримав цілий зорепад нагород за участь в міжнародних конкурсах.

16:01 12.07.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано