A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Сєвєродонецької міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області

Відбувся серпневий освітній форум «Україна 30: освіта Сєвєродонецької міської територіальної громади в умовах децентралізації»

Дата: 30.08.2021 16:27
Кількість переглядів: 87

30 серпня 2021 року в актовій залі Сєвєродонецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 14 Сєвєродонецької міської ради Луганської області відбувся серпневий освітній форум «Україна 30: освіта Сєвєродонецької міської територіальної громади в умовах децентралізації».

 

 

Відкрили роботу освітнього форуму керівник Сєвєродонецької міської військово-цивільної адміністрації Олександр Стрюк, заступник керівника Сєвєродонецької міської військово-цивільної адміністрації Олег Кузьмінов, які привітали освітян із початком нового навчального року,  побажали плідної роботи та перспектив у новому навчальному році і нагородили кращих освітян громади грамотами Сєвєродонецької міської військово-цивільної адміністрації.

 

 

  

 

Основна увага учасників освітнього форуму, звісно ж, була прикута до доповіді начальника Управління освіти Сєвєродонецької міської військово-цивільної адміністрації Лариси Волченко. Під час свого виступу Лариса Волченко зосередила увагу на мережі закладів освіти, їх наповнюваності, формах здобуття освіти та перспективах розвитку в умовах децентралізації, охоплення дітей з особливими освітніми потребами дошкільною та загальною середньою освітою, матеріально-технічне забезпечення, заплановані та вже здійснені ремонтні роботи в закладах освіти. 

Також начальник Управління освіти доповіла про досягнення дітей та учнівської молоді Сєвєродонецької міської територіальної громади в учнівських олімпіадах з навчальних предметів, наукових, мовно-літературних та творчих конкурсах, конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук, окремо зупинившись на перемогах вихованців закладів позашкільної освіти.

 

Доповіла Лариса Волченко і про оздоровчу кампанію «Літо – 2021», курси підвищення кваліфікації та сертифікацію педагогів, участь освітян Сєвєродонецької міської територіальної громади у професійних конкурсах.

Лариса Волченко подякувала педагогам за якісну підготовку учнів та вихованців до конкурсів і олімпіад, зовнішнього незалежного оцінювання, за організацію та проведення ЗНО, оздоровчу кампанію «Літо-2021», участь та перемоги у Міжнародних виставках та конкурсах.

Завершила свою доповідь начальник Управління освіти привітанням освітян та закладів-ювілярів, побажанням міцного здоров’я, віри в себе й натхнення, щоб новий навчальний рік приніс гарний настрій у кожен заклад освіти, педагогічний колектив, кожну родину та кожне серце.

 

Далі роботу освітнього форуму продовжила панельна дискусія «Розбудова системи здорового харчування в закладах освіти Сєвєродонецької міської територіальної громади».

 

Андрій Хорошко, перший заступник начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області, розповів про законодавче підґрунтя організації харчування в закладах освіти, про нові методичні рекомендації щодо організації харчування в закладах освіти та співпрацю закладів освіти з Держпродспоживслужбою.

 

Марина Журавльова, директор ясел-садка № 12, Ірина Горобинська, директор середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5, Світлана Демчук, виконуюча обов’язки директора середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6, та Оксана Вєдєрнікова, технік-технолог з технології харчування групи централізованого господарчого обслуговування закладів освіти Управління освіти Сєвєродонецької міської ВЦА, дискутували на тему впровадження системи НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Points) у закладах освіти, про міфи та реальність впровадження НАССР, моніторинг контрольних критичних точок щодо організації харчування, поділилися досвідом ефективного покрокового початку впровадження системи НАССР, особливості безпечного та здорового харчування в закладах освіти, впровадження нового шкільного меню.

Завершився серпневий освітній форум загальним побажанням плідної праці та творчого натхнення педагогам, міцного здоров’я, добробуту та благополуччя усім учасникам освітнього процесу.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано