A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Сєвєродонецької міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області

Новини

Всеукраїнський радіодиктант національної єдності

З метою пропагування грамотності, підтримки та розвитку державної мови, виховання мовної культури 9 листопада 2021 року з 10-ї до 11-ї години в День української писемності та мови Українським радіо буде проведено щорічну акцію «Всеукраїнський радіодиктант національної єдності».

16:48 03.11.2021

Міська комісія ТЕБтаНС: організація освітнього процесу у школах та позашкіллі у дистанційному форматі з 1 листопада

З 1 по 5 листопада 2021 року у Сєвєродонецьку буде організовано освітній процес у закладах загальної середньої та позашкільної освіти з використанням технологій дистанційного навчання.

16:11 27.10.2021

Міський етап «Джури» урочисто стартував у Сєвєродонецьку

13 жовтня напередодні Дня захисників та захисниць України, свята Покрови Пречистої Богородиці та Дня Українського козацтва керівник Сєвєродонецької міської військово-цивільної адміністрації Олександр Стрюк взяв участь в урочистому відкритті міського етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») 2021-2022 н.р. Захід відбувався на майданчику біля міського Палацу культури.

19:35 18.10.2021

14 жовтня в Україні відзначається День захисників і захисниць України

Шановні захисники та захисниці незалежної України! Прийміть вітання з найкращими побажаннями добра, світлого настрою, професійних успіхів! Нехай ваші сила та мужність завжди живляться любов'ю та підтримкою близьких і рідних. Нехай сьогодні та завжди вас оберігає Покров Пресвятої Богородиці! Дякуємо вам за відданість Україні та її народу! Нехай наша священна українська земля назавжди буде благословенною, вільною та незалежною! Бажаємо вам і вашим родинам міцного здоров’я на довгі роки, злагоди, добра і миру, успіхів у повсякденному житті та у військовій службі!  

09:40 13.10.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано