A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Сєвєродонецької міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області

Новини

Вітання з Різдвом від учнів закладів освіти Сєвєродонецької МТГ

Різдво - улюблене зимове свято багатьох українців, свято радості і дива. Учні закладів освіти Сєвєродонецької міської територіальної громади вітають наших захисників і всіх українців в Різдвом Христовим! Головне - щиро вірити, що наші висловлені в молитвах прохання здійсняться. А у всіх українців зараз спільне бажання - Перемога та Мир. З Різдвом Христовим!

16:39 20.12.2023

У ЗЗСО відбулися заходи до Всесвітньої акції «16 днів проти насильства»

З  25 листопада по 10 грудня 2023 року в закладах освіти Сєвєродонецької міської територіальної громади за активної участі фахівців психологічних служб та у співпраці з ювенальними поліцейськими   УПД  ГУНП в Луганській області відбулися заходи до Всесвітньої акції «16 днів проти насильства», присвячені темам подолання насильства, дискримінації, захисту прав людини, рівності, толерантності, правилам безпеки, протидії булінгу тощо.

19:59 14.12.2023

Відбулася нарада Управління освіти з керівниками закладів загальної середньої освіти Сєвєродонецької міської територіальної громади

   13 грудня 2023 року відбулася онлайн-нарада  Управління освіти Сєвєродонецької МВА з керівниками закладів загальної середньої освіти Сєвєродонецької міської територіальної громади.

16:39 13.12.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано