A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Сєвєродонецької міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області

Новини

НЕЗЛАМНІ ДІТИ. Я ЧЕКАЮ

Документальний фільм “Незламні діти. Я чекаю” розповідає про виклики, з якими стикнулися наші діти від початку повномасштабного вторгнення. Українські діти своїми вчинками доводять, що нічого неможливого немає. Вони попри все залишаються Незламними. Ми розповіли історії лише декількох дітей та їхніх родин про те, як вони зустріли 24 лютого, як рятувались, виїжджаючи за кордон, чому повернулись і чому хочуть жити в Україні, а також як волонтерять та підтримують наші ЗСУ. Дізнайтесь більше історій, як діти всіма силами наближають нашу перемогу, під час перегляду стрічки. Чого чекають українські діти? Відповідь у всіх одна — перемоги України.

12:56 16.10.2023

ЗЗСО Сєвєродонецької міської територіальної громади серед Лідерів еколого-натуралістичної роботи в Луганській області у 2022-2023 навчальному році

   Згідно з наказом КЗ «ЛУГАНСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ЕКОЛОГО-НАТУРАЛІСТИЧНОЇ ТВОРЧОСТІ УЧНІВСЬКОЇ МОЛОДІ» від 03.10.2023 № 31 «Про відзначення лідерів еколого-натуралістичної роботи серед закладів освіти Луганської області у 2022-2023 навчальному році», враховуючи багаторазову участь у всеукраїнських тематичних заходах  та значні результативні показники Свідоцтвом «Лідер еколого-натуралістичної роботи в Луганській області у 2022-2023 навчальному році»  відзначено  23 заклади освіти, серед яких три ЗЗСО Сєвєродонецької міської територіальної громади: Гімназія № 15, Гімназія № 18 та Ліцей «КОЛЕГІУМ».

19:26 09.10.2023

Дорогі наші захисники та захисниці!

Сьогодні День захисників і захисниць України. Це велике державне свято, яке покликане вшанувати всіх тих героїв та героїнь, що мужньо боронять нашу рідну Батьківщину від ворогів.

00:03 01.10.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано