A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Сєвєродонецької міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області

Новини

Участь у Всеукраїнському форумі «Позашкільна освіта 2023: сучасні виклики та рішення»

Представники закладів позашкільної освіти Сєвєродонецької міської територіальної громади (Сєвєродонецького міського Центру національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді, Сєвєродонецького міського Центру дитячої та юнацької творчості, Сєвєродонецького міжшкільного ресурсного центру) та головний спеціаліст відділу дошкільної, позашкільної, загальної середньої, інклюзивної освіти Управління освіти Сєвєродонецької міської військової адміністрації Наталія Гаввіна взяли участь у Всеукраїнському форумі «Позашкільна освіта 2023: сучасні виклики та рішення», який відбувся 25-26 вересня 2023 року в місті Київ та був присвячений Дню позашкілля.

12:45 26.09.2023

Вітаємо колег, вихованців, батьків з Днем позашкілля – святом творчих, креативних, талановитих і неординарних!

Вітаємо колег, вихованців, батьків з Днем позашкілля – святом творчих, креативних, талановитих і неординарних! Бажаємо, щоб життя наповнювалося найяскравішими фарбами, найчудовішою музикою, найгеніальнішими ідеями і творчою потужною і нескінченною енергією. Нехай кожен день надихає і дарує нові сили для створення дивного, прекрасного та неймовірного!

08:36 25.09.2023

Шановні працівники закладів дошкільної освіти!!!

Ясла - садок № 24 українського міста Сєвєродонецьк! Приєднується до привітань з Всеукраїнським днем дошкілля! Вітаємо з професійним святом людей, чия душевність, теплота і сердечна доброта допомагають найважливішому - становленню особистості дитини. Бажаємо Всім нам мирного неба! Міцного здоров'я та терпіння! Здійснення всіх мрій! Миру та Перемоги нашій славній Україні!

14:58 24.09.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано