A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Сєвєродонецької міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області

Новини

6 грудня український народ відзначає День Збройних сил України.

   6 грудня український народ відзначає День Збройних сил України. Це свято тих, хто просто зараз боронить нашу країну від підступного ворога. Свято тих, завдяки кому ми можемо жити, працювати, почуватися в безпеці.

00:13 06.12.2023

Участь фахівців психологічних служб ЗЗСО в онлайн-тренінгу "Гендерна рівність"

30 листопада фахівці психологічних служб закладів загальної середньої освіти Сєвєродонецької МТГ взяли участь в онлайн-тренінгу "Гендерна рівність", який відбувся в рамках проєкту «Регіональний план 1325 в дії у Луганській області (План 1325 в дії)», і виконується ГО «Платформа розвитку «СМР» у співпраці з ДСЗН та УПП у Луганській області.

08:20 01.12.2023

Сєвєродонецькі вчителі хімії отримали сертифікати тренерів-педагогів та підвищили педагогічну кваліфікацію

   Протягом листопада 2023 року вчителі хімії закладів загальної середньої освіти Сєвєродонецької міської територіальної громади на базі Луганського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти активно підвищували свою кваліфікацію щодо впровадження Державного стандарту базової середньої освіти в природничій галузі.

12:51 29.11.2023

Запрошуємо до участі у Всеукраїнському конкурсі "Я -журналіст"

«Я — журналіст!» — це всеукраїнський конкурс для учнів. Його учасники надсилають твори, фото і відео на теми, які щороку визначають організатори. Проводиться з 2009 року. Свій початок взяв у Рівному, а з 2016 року став всеукраїнським. Цього року відбудеться під гаслом «Нація переможців: розповідаю світові про перемоги українців» і вперше, окрім учнів 8-11 класів, запрошує до участі й школярів 5-7 класів.

09:41 29.11.2023

Матеріали про важливість правильного харчування «Головне – що всередині»

Міністерство освіти і науки України в рамках погодженого плану співпраці між Представництвом ЮНІСЕФ в Україні та Урядом України в партнерстві з Першою леді України, Міністерством охорони здоров’я України реалізує широкий спектр заходів для популяризації шкільної реформи харчування та здорової харчової поведінки серед дітей шкільного віку та їхніх батьків / опікунів.

17:02 28.11.2023

День пам'яті жертв голодоморів

 День пам'яті жертв голодоморів — щорічний національний пам'ятний день в Україні, що припадає на четверту суботу листопада.

06:22 24.11.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано