A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Сєвєродонецької міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області

Новини

Про участь фахівців психологічних служб закладів освіти в робочій зустрічі щодо протидії насильству

29 січня 2024 року фахівці психологічних служб ЗЗСО Сєвєродонецької громади стали учасниками робочої зустрічі щодо протидії насильству, яка відбулася в рамках  проєкту "Гідність і Захист: реагування на сексуальне насильство в умовах війни" і реалізується ГО "ОПФ "Правосвіт" - грантером Українського Жіночого Фонду/УЖФ в рамках проекту  «Вистоїмо  разом.  Вдосконалення  системи  підтримки  постраждалих  від  сексуального  насильства, пов’язаного з конфліктом/СНПК», який УЖФ  виконує  в партнерстві з громадською організацією «Ла Страда – Україна» та Асоціацією жінок-юристок України «ЮрФем» за підтримки Офісу Віцепрем’єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції й Апарату Урядової Уповноваженої з питань гендерної політики та за фінансування Європейського Союзу.

19:27 29.01.2024

«Усмішка» в новому році з новою перемогою!

   Вітаємо «Зразковий художній колектив» Дитячо-юнацький вокальний ансамбль «Усмішка» Сєвєродонецького міського Центру дитячої та юнацької творчості з першими здобутками у новому році. 

10:41 29.01.2024

Про участь практичних психологів та педагогів соціальних закладів освіти Сєвєродонецької МТГ в тренінгу " Запобігання насильству за ознаками статі"

24 січня 2024 року практичні психологи та соціальні педагоги психологічних служб ЗЗСО Сєвєродонецької громади, взяли участь у тренінгу " Запобігання насильству за ознаками статі". Захід відбувся завдяки підтримці Уряду Королівства Нідерландів в рамках проєкту «Жінки, мир, безпека: місцеві потреби – місцеві рішення», що впроваджується Українським Жіночим Фондом.

14:19 25.01.2024

Вітаємо з Днем Соборності!

Вітаємо з Днем Соборності! Це одне з найважливіших свят нашої країни, що символізує, що ми всі — це один народ і ніякі перешкоди не зможуть нас розділити. Пам'ятаймо про це і йдімо до перемоги разом!

08:00 22.01.2024

Міська онлайн – виставка фоторобіт «Україна – це ми» до Дня Соборності України

Міська онлайн – виставка фоторобіт «Україна – це ми» до Дня Соборності України. Учасники виставки – учні та вихованці 24 закладів загальної середньої та позашкільної освіти Сєвєродонецької міської територіальної громади.

20:01 21.01.2024

Відбувся міський етап ХХХ обласного конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Луганської обласної малої академії наук учнівської молоді у 2023/2024 навчальному році

17 січня в онлайн-форматі відбувся міський етап ХХХ обласного конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Луганської обласної малої академії наук учнівської молоді у 2023/2024 навчальному році. Цьогоріч на розсуд членам журі були представлені науково-дослідницькі роботи у відділеннях:

08:57 18.01.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано