A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Сєвєродонецької міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області

Учні Ліцею «КОЛЕГІУМ» міста Сєвєродонецька Луганської області відвідали Державну пожежно-рятувальну частину № 3 міста Дніпра

Дата: 05.04.2024 23:09
Кількість переглядів: 30

   У грудні 2005 року Генеральна асамблея ООН оголосила 4 квітня Міжнародним днем просвіти з питань мінної небезпеки та допомоги в діяльності, пов'язаній із розмінуванням. Цей день відзначають щорічно.

   Як і в інших закладах загальної середньої освіти Сєвєродонецької міської територіальної громади, в Ліцеї «КОЛЕГІУМ»  з цієї  нагоди проведена низка тематичних заходів. Зокрема, педагогами закладу разом з батьками дітей було організовано екскурсію для учнів 5-10 класів до Державної пожежно-рятувальної частини 3 міста Дніпра.

   Зустрічав нашу делегацію головний інспектор Дніпровського районного управління Ілля ТКАЧЕНКО, який також родом з міста Сєвєродонецька. Він продемонстрував учням різні види рятувальної техніки, показав її в дії.   

   Діти  прослухали лекцію з мінної безпеки, інструктаж з правил пожежної та електробезпеки.  Мали  змогу поспілкуватися з бійцями МНС, подивитись, як проходять навчання рятувальників. 

  Деякі учні, вдягнувши бойову форму вогнеборців, за допомогою інвентарю спробували себе і на практиці - загасили полум'я водою.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано