A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Сєвєродонецької міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області

До уваги абітурієнтів та усіх зацікавлених осіб!

Дата: 26.02.2024 12:53
Кількість переглядів: 21

Державний заклад «Луганський державний медичний університет» (ЛДМУ) – один з провідних українських вишів медико-фармацевтичного профілю, відомий своїми освітньо-науковими інноваціями в галузі підготовки фахівців для державних та комунальних закладів охорони здоров’я та приватної медицини. Наразі університет провадить освітню діяльність у м. Рівному в очному форматі.

1 березня 2024 року о 15:00 на платформі Google Meet у рамках підготовки до вступної кампанії 2024 року ЛДМУ проводить профорієнтаційну конференцію.

Запрошуємо всіх зацікавлених долучитися до зустрічі. Відвідавши захід, ви зможете дізнатися про особливості навчання в університеті та умови вступу до нього в 2024 році.

Посилання на зустріч: https://meet.google.com/uzg-qusb-kns

Номер телефону для приєднання до відеозустрічі: +1 530-395-0717

PIN-код 304 792 701#

2 березня з 11-00 в ЛДМУ чекають майбутніх вступників та їх батьків за адресою: вул. Саймона Сміта, 3, м. Рівне на зустрічі із ректором, приймальною комісією, здобувачами освіти під час Дня відкритих дверей. Вас чекатиме захоплююча екскурсія та цікаве спілкування із науковцями, практикуючими лікарями та студентами!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано