A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Сєвєродонецької міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області

601 одиницю комп’ютерної техніки отримали заклади освіти Сєвєродонецької МТГ

Дата: 18.02.2024 17:42
Кількість переглядів: 24

14 лютого 2024 року Департаментом освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації було передано Управлінню освіти Сєвєродонецької міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області як гуманітарну допомогу від Організації об'єднаних націй з питань освіти, науки та культури (ЮНЕСКО) 601 хромбук для їх подальшої передачі в користування здобувачам освіти.

Надані девайси вже прибули до користувачів – учнів закладів освіти Сєвєродонецької МТГ.

Звертаємо увагу, що комп’ютерна техніка надається у користування. Тобто виключно на час навчання або роботи у закладі освіти Сєвєродонецької МТГ. У разі зміни місця навчання чи роботи користувачі комп’ютерів зобов’язані повернути їх до закладів освіти.

Начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор подякував за підтримку Міністерству освіти і науки України, UNICEF, IOM та іншим партнерам, а також педагогам, які попри труднощі демонструють високі освітні стандарти. Наші здобувачі освіти демонструють високі результати і потрапляють в лідери на змаганнях, в конкурсах, олімпіадах тощо.

Ми також вдячні за підтримку освіти нашої громади та всієї Луганщини.

Окрема подяка педагогам Сєвєродонецької міської територіальної громади та працівникам Управління освіти за оперативно організоване отримання та розсилку девайсів здобувачам освіти. Вкотре доведено, що освітяни Сєвєродонецька – згуртована та відповідальна громада. З вірою в майбутнє, разом до перемоги!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано