A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Сєвєродонецької міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області

Випускний 2021

Дата: 01.07.2021 15:53
Кількість переглядів: 101

30 червня 2021 року в Льодовому Палаці спорту для випускників 11-х класів закладів загальної середньої освіти відбувся Випускний вечір.

 

Сєвєродонецьк проводжав у самостійну дорогу, яка називається дорослим життям, 620 випускників.

 

Міський традиційний захід, який об’єднує випускників усіх шкіл Сєвєродонецька, зібрав учорашніх одинадцятикласників, їх класних керівників і, звичайно ж, батьків і рідних.

На початку заходу привітали випускників почесні гості: голова Луганської обласної державної адміністрації — керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай та керівник Сєвєродонецької міської військово-цивільної адміністрації Олександр Стрюк.

 

Також виступила з вітальним словом та оголосила випускників, яких нагороджено золотими та срібними медалями, начальник Управління освіти Сєвєродонецької міської військово-цивільної адміністрації Лариса Волченко.

Церемонію нагородження випускників-медалістів провели очільник Луганщини Сергій Гайдай та керівник Сєвєродонецької міської військово-цивільної адміністрації Олександр Стрюк.

Усього у 2021 році нагороджено медалями 56 випускників: 20 срібних медалей «За досягнення у навчанні» та 36 золотих медалей «За високі досягнення у навчанні».

У цей вечір зі сцени звучало багато слів вдячності вчителям, класним керівникам, адміністрації закладів освіти та, звісно ж, батькам. Приєдуємося до усіх цих слів і бажаємо випускникам вступити до омріяного закладу вищої освіти, здійснити найсміливіші мрії та амбітні плани!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Щасливої вам дороги, випускники-2021!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано