A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Сєвєродонецької міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області

Новини

05 березня 2024 року в Управлінні освіти Сєвєродонецької міської військової адміністрації відбулась онлайн-нарада педагогів-організаторів, заступників директорів з виховної роботи, класних керівників ЗЗСО, директорів закладів позашкільної освіти

   05 березня 2024 року в Управлінні освіти Сєвєродонецької міської військової адміністрації відбулась онлайн-нарада педагогів-організаторів, заступників директорів з виховної роботи, класних керівників ЗЗСО, директорів закладів позашкільної освіти.

19:10 05.03.2024

Відбулася нарада Управління освіти

28 лютого 2024 року відбулася онлайн-нарада Управління освіти з керівниками закладів загальної середньої освіти під головуванням начальника Лариси Волченко. Під час наради було розглянуто питання організації інклюзивного навчання у закладах освіти, деякі питання виховної роботи та захисту прав дітей, замовлення документів про освіту, оформлення атестаційних листів, отриману комп’ютерну техніку та інші.

21:08 28.02.2024

Про участь психологів у засіданні круглого столу

28.02.2024 р. фахівці психологічних служб закладів загальної середньої освіти Сєвєродонецької МТГ взяли участь у засіданні круглого столу  «Гідність та Захист: реагування на сексуальне насильство в умовах війни». Мета заходу: напрацювання алгоритму узгодженої взаємодії та реагування між службами, організаціями та закладами, що безпосередньо стикаються з жертвами сексуального насильства для надання комплексної мультидисциплінарної допомоги постраждалим від СПНК.

16:53 28.02.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано