A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Сєвєродонецької міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області

Вчителі Сєвєродонецької міської територіальної громади отримали для роботи необхідну комп’ютерну техніку

Дата: 29.06.2022 17:57
Кількість переглядів: 834

Вчителі Сєвєродонецької міської територіальної громади отримали для роботи необхідну комп’ютерну техніку.

За ініціативи Представництва дитячого фонду ООН  в Україні (ЮНІСЕФ) та за підтримки Міністерства освіти і науки України, вчителі Сєвєродонецької міської територіальної громади  отримали ноутбуки. Попередньо Управлінням освіти Сєвєродонецької міської ВЦА та Департаментом освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації протягом травня 2022 року було проведено аналітичну діяльність щодо потреби та організації логістики такої допомоги.

За підсумками цієї діяльності вже відбулася поставка 357 ноутбуків для вчителів закладів загальної середньої освіти Сєвєродонецької міської територіальної громади.

Надані ноутбуки будуть використані в інтересах дітей, а саме – з метою технічного забезпечення дистанційного навчання в умовах воєнного стану.

Таким чином, заклади загальної середньої освіти Сєвєродонецької міської ТГ до дистанційного навчання протягом 2022-2023 навчального року технічно готові.

Педагоги Сєверодонецької міської територіальної громади дуже вдячні Дитячому фонду ООН (ЮНІСЕФ) Міністерству освіти і науки України та Департаменту освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації за підтримку, оперативну та дієву допомогу.

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано