A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти Сєвєродонецької міської військової адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області

Вихованці СМРЦ привітали воїнів

Дата: 06.12.2021 16:38
Кількість переглядів: 179

   Сьогодні, 06.12.2021 року, в нашому місті проводяться заходи, присвячені Дню Збройних Сил України. Цей день – привітання військових, які щоденно боронять Україну, оберігаючи її суверенітет, і данина пам’яті воїнам, які віддали свої життя за свободу та незалежність нашої  країни. 

   Вихованці гуртків  «Авіамоделювання» та «Моделювання іграшок-сувенірів» Сєвєродонецького міжшкільного ресурсного центру вирішили приєднатися до святкових заходів та привітати військових.

Разом з керівниками гуртків Ольгою Філюк та Василем Сопочкіним вони підготували символічні набори-подарунки, які оздобили своїми руками, завзято випилюючи деревину, випалюючи складні візерунки, складаючи яскраві композиції з бісеру та акуратно витинаючи голкою. Всім знайшлась можливість проявити свій хист.

Вручення подарунків славетним воїнам, що стоять на варті спокою нашої України, відбулося у Сєвєродонецькому обласному драматичному театрі, де наразі проходили святкові заходи з нагоди Дня Збройних Сил України та Міжнародного дня волонтера.

СМРЦ


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Оцініть наш сайт

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано